Besparen in de winter


Wat zijn nou goede tips om de kosten in de wintermaanden een beetje te drukken? Wij zetten 3 tips op een rijtje die jou al gauw €100 kunnen schelen in de winter! 3 tips over slim gebruik van je portemonnee en over energie. Dingen waarvan je denkt dat het nooit zoveel uit kan maken. Of wel?

Nou, wij kunnen je vertellen dat deze 3 tips wel veel uitmaken. Als iemand je €100 op straat aanbiedt om wat spaarlampen te kopen en om wat tochtstrips te kopen. Zou jij deze €100 dan aannemen? Wij van geldbesparentip.nl in ieder geval wel! Lees snel de onderstaande tips door en ontvang deze €100 in de vorm van tips! 😉

  1. Sla de winterbanden zelf op. Als je een eigen auto hebt, en je kiest ervoor om ’s winters op winterbanden te rijden, dan kan het zo €30 schelen als je de zomerbanden (en ’s zomers je winterbanden) opslaat in je eigen garage! Garages brengen vaak opslagkosten in rekening, maar als je ze zelf opslaat, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen! Vraag wel naar tips over op welke manier je ze het beste op kan slaan.
    Overigens, winterbanden nemen is sowieso een manier van besparen. In de zomer op winterbanden doorrijden is dan weer het tegenovergestelde van besparen. Het verhoogt het brandstofgebruik en het bij zomerse temperaturen is de kans op een ongeluk groter als je op winterbanden rijdt. Omgekeerd geldt dit natuurlijk ook voor het rijden op zomerbanden bij winterse temperaturen.
  2. Vervang gloeilampen door zuinigere LED lampjes of spaarlampen. In de wintermaanden heb je dit soort lampen gauw aan als sfeerverlichting, ook in kamers waar je niet bent. Dit zijn echter wel verbruikers die de energierekening een boost geven. Zet je ze uit, dan bespaar je ook geld!
  3. Breng tochtstrips aan. In de koude wintermaanden is het makkelijk om op deze manier geld te besparen op de energierekening!

Dit zijn zomaar 3 tips die wij konden bedenken over besparen in de winter. Als je deze 3 tips gebruikt, kan dat zo €100 schelen in de winter! Graag gedaan!