Besparen op gadgets


In deze huidige tijd kan je bijna niet meer zonder een dure smartphone of zo’n dure tablet. De kinderen willen een gameconsole, zoals de PlayStation en zelf wil je graag nog geld overhouden voor een navigatiesysteem, om ruzies in de auto te voorkomen. Gadgets kunnen steeds meer, maar worden ook steeds duurder. Je kunt veel geld besparen op een duur gadget door mee te doen aan een spaarprogramma.

Spaarprogramma’s

Een bekend spaarprogramma is Gadgets4free. Bij Gadgets4free spaar je punten door websites te bezoeken, enquêtes in te vullen en mailtjes te lezen. Daarnaast krijg je van Gadgets4free punten voor aankopen bij vele grote webwinkels zoals Kijkshop en Wehkamp. Als je vaak online aankopen doet, spaar je zo eenvoudig veel punten. Je kunt het dus vergelijken met bijvoorbeeld Freebies, maar dan online en met nog veel meer mogelijkheden.

Er zijn nog veel meer andere manieren om punten te verdienen. Bijvoorbeeld: laat je vrienden zich via jou aanmelden, want dan krijg jij 10% van de alle punten die zij verdienen. Ben je actief op Facebook en Twitter? Dan kun je pagina’s van de adverteerders liken of hun twitteraccounts followen voor nog meer punten. Op deze en nog vele andere manieren spaar je een saldo op, die je kunt inruilen voor allerlei gadgets.
Het assortiment van gadgets gaat van smartphones naar tablets tot fotocamera’s. Een greep uit het assortiment: iPhone 5, Samsung Galaxy S4, iPad, Samsung Ativ Smart PC, de iMac en Beats by Dre. Dit assortiment wordt regelmatig bijgewerkt. Sparen bij Gadgets4free is helemaal gratis en vrijblijvend.
Doe jij al mee?